Om oss

Vi försöker jobba tätt och långsiktigt med våra kunder. Vårt mål är att ni ser oss som er externa IT-avdelning.
AllNet Nätverk & IT-konsult grundades senhösten 1996. Vår verksamhet består i huvudsak av att erbjuda  helhetslösningar inom nätverk och kommunikation serverdrift och underhåll. Vi arbetar med små till medelstora företag och försöker vara totalleverantör för den grundläggande it-infrastrukturen.

Vi hanterar såväl projektering, inköp och konfiguration av hårdvara och mjukvara för vår kunder]Vi integrerar mjukvar och hårdvaran i totallösningen och jobbar helst med komponenter och mjukvara ifrån välkända leverantörer vilket borgar för snabb support och beprövade lösningar.

Vi arbetar med systemintegration, gäller det mjukvaruutveckling har vi kontakt med partner.Vi använder företrädesvis produkter inom hårdvara och mjukvara ifrån Microsoft, HP, Cisco och Symantec för att skapa en totallösning.

Niklas Lundstedt

Grundare/ IT-konsult

Startade AllNet Nätverk & IT-konsult 1996. Har sedan dess drivit företaget med inriktning på att hjälpa små till medelstora företag med deras IT miljö. Specialist med lång erfarenhet på Cisco säkerhetslösningar samt flertalet av Microsoft Serversystem

E-mail: niklas.lundstedt@allnet.se Mobil: +46 (0)708 444 174